Executive Search & rekruttering af ledere og controllere til økonomifunktionen.

At finde og udvælge de rigtige personer til virksomhedens ledelse og transformation er en opgave med stor betydning for virksomhedens succes.

t

Viden og indsigt til at udfordre dig

I mere end 15 år har vi hjulpet virksomheder med at finde kandiater til transformation af økonomifunktionen og ikke mindst et match mellem kultur og personlighed.

Vores kompetencer indenfor rekruttering, leder- og organisationsudvikling komplementerer hinanden og forstærker kvaliteten af vores rekruttering. Denne kombination gør os til en ægte helhedsorienteret samarbejdspartner, som kan udfordre og forstå dine behov.

Strategi- og måldrevet rekruttering

Vi tilbyder et skræddersyet forløb tilpasset din virksomheds udfordringer. Mange år i branchen – både som ledere og som headhuntere – har lært os, at en succesfuld rekruttering kræver et grundigt forarbejde, en gensidig tillid og en løbende dialog. Vi finder topkandidater, danske eller internationale, som har den rette faglige erfaring og ekspertise samt den personlighed, der kan gøre en forskel i din virksomhed.

Det rette hold til opgaven

På alle vores opgaver arbejder vi i par for at sikre sparring og dermed en skarp og effektiv søgning. Teamet består af en partner/konsulent og en researcher, som altid sætter sig grundigt ind i din virksomheds strategi, kultur og værdier for derved i fælleskab at kunne udarbejde en kandidatprofil. Denne omfatter bl.a. uddannelsesniveau, erfaring, kompetencer, personlighed og adfærdstræk, som sikrer, at kun de rette kandidater kontaktes i forløbet.

International rekruttering

Vi arbejder på europæisk plan i tæt samarbejde med vores kunder. Med baggrund i vores værdier arbejder vi i stærke, europæiske partnerskaber med nøje udvalgte partnere, hvilket gør det muligt for os at operere på dine nærmarkeder.

Rekruttering af ØKONOMI / BUSINESS CONTROLLER / FINANCE CONTROLLER

Rekruttering af ØKONOMI / BUSINESS CONTROLLER / FINANCE CONTROLLER i københavn og Århus. Rekruttering af ØKONOMI / BUSINESS CONTROLLER / FINANCE CONTROLLER er en diskret form for rekruttering. Kun de bedste rekrutteringsfirmaer i københavn eller Århus kan gennemføre Rekruttering af ledere .Rekrutteringsbureau med stor erfaring i Rekruttering af ledere. Vi leverer Rekruttering af ØKONOMI / BUSINESS CONTROLLER / FINANCE CONTROLLER ledere med 98 % træfsikkerhed i danmark.Rekruttering af ledere ØKONOMI / BUSINESS CONTROLLER / FINANCE CONTROLLER. Rekruttering af ØKONOMI / BUSINESS CONTROLLER / FINANCE CONTROLLER administrerende direktør. Rekruttering af ØKONOMI / BUSINESS CONTROLLER / FINANCE CONTROLLER ledere HR. Rekruttering af ledere marketing. Rekruttering af ledere Jylland. Rekruttering af ledere i danmark. Rekruttering af ledere IT. Rekruttering af ledere produktion. Rekruttering af ledere fabrikschef

Økonomi

Fra teknisk ekspertise til kommerciel ledelse

Økonomifunktionen skal besidde ikke blot teknisk ekspertise, men også en dyb forretningsforståelse for at kunne lede og styre en virksomhed, som en vital del af den øverste ledelse. Dette kræver personer med stærke leder- og kommunikationsevner, der kan øve indflydelse uden for deres direkte ansvarsområde.

Rekruttering af CFO. Executive Search CFO. Rekruttering af Økonomichef. Executive Search Økonomichef.
Rekruttering af Business Controller, Financial Controller

Rekruttering af CFO. Executive Search CFO. Rekruttering af Økonomichef. Executive Search Økonomichef.
Rekruttering af Business Controller, Financial Controller

Eksempler på løste opgaver

Ledere
 • CFO
 • Director of Financial Services
 • Nordic Finance Director
 • Økonomidirektør

 

Mellemledere
 • M&A Manager
 • Manager, Sales Controlling
 • Regnskabschef
 • Økonomichef

 

Specialister
 • Business Analyst
 • Business Controller
 • Controller
 • Cost Controller
 • Financial Controller
 • Project Controller

 

Pin It on Pinterest