QA Manager med ansvar for fabrikken i Ballerup

Virksomhed

Toms Gruppen A/S er dansk markedsleder inden for konfekturebranchen, der producerer og sælger chokolade samt andre slik produkter som karameller og lakrids.

Virksomheden, som har 1.200 medarbejdere, 2.500 leverandører samt kunder og forbrugere i flere end 100 lande, omsætter for ca. DKK 1,4 mia. Toms Gruppen ejer 2 fabrikker i Danmark, 1 fabrik i Tyskland samt 1 ny fabrik i Polen, der står færdig i maj 2019.

Profil

Med reference til Group Quality Manager bliver du en vigtig del af Toms Gruppens kvalitetsteam, bestående af 11 medarbejdere i Danmark og 3 i hhv. Tyskland og Polen. Du får en særdeles central rolle i forhold til den fortsatte udvikling af kvalitetsafdelingen hos Toms i Ballerup.

Du bliver ansvarlig for overholdelse af Toms fødevaresikkerheds- og kvalitetspolitik samt sikre kvaliteten af Toms produkter.

Som QA Manager er du drivkraften i Ballerup fabrikkens mange kvalitetsopgaver, og du sørger løbende for at udvikle og optimere kvaliteten. Det indebærer en daglig vedligeholdelse og optimering af kvalitetssystemet samt uddannelse og træning af medarbejdere, så fabrikkens medarbejdere lever op til produktkvalitet og fødevaresikkerhed.

Du bliver ansvarlig for at Toms Gruppens standarder overholdes, ligesom du håndterer myndigheds- og kundehenvendelser samt interne og eksterne audits.

Du forventes at opbygge en bred intern viden om kvalitet og tilsikre, at Toms Gruppen er på forkant med alle relevante godkendelser, certificeringer og lovgivninger indenfor fødevaresikkerhed og kvalitet.

Ansvar- og arbejdsområder:

 • HACCP teamleder og hovedansvarlig for HACCP systemet
 • Ansvarlig for GMP-regler, -træning og -runderinger
 • Risikovurdering og fødevaresikkerhed
 • Interne audits og leverandør audits
 • Kontakt til produktionen ved reklamationer og afvigelser
 • Certificeringer og godkendelser

Faglige kvalifikationer

 • Du er uddannet levnedsmiddelingeniør eller kemiingeniør, kombineret med min 5 års erfaring fra en lignende kvalitetsstilling i en fødevareproduktionsvirksomhed
 • Erfaring med fødevaresikkerhed (HACCP)
 • Kendskab til certificeringer som fx FSSC 22000, ISO 22000 eller lign.
 • Erfaring med auditering

Personlige egenskaber

 • Du har lysten og evnen til at tage ansvar for at sikre den bedst mulige kvalitet i processer og produkter. Du formår at arbejde systematisk og analytisk med kvalitetsområdet.
 • Du er udadvendt og har stærke kommunikationsevner, der sætter dig i stand til at sikre implementeringen af fødevaresikkerhed og kvalitetssystemet.
 • Du er vedholdende og arbejder løsningsorienteret med en høj gennemslagskraft og engagement.
 • Du kan lide at have mange bolde i luften og forstår at prioritere i en travl hverdag, hvor mange stakeholder ønsker din bevågenhed.
 • Ærlighed, fleksibilitet og humor er vigtige egenskaber i samarbejdet med fabrikkens medarbejdere i Ballerup.
 • Du evner at sige nej og pyt.
 • Du behersker dansk og engelsk på forretningsniveau.


Du tilbydes en plads på et stærkt hold

Job hos Toms betyder en karriere i en virksomhed med en stolt fortid og en stor fremtid. Toms bygger sin forretning på et stærkt fundament af dygtige medarbejdere.

Ambitionerne er store, og kulturen bærer præg af, at man ser muligheder frem for begrænsninger. De er stolte af deres historie samtidig med, at de ser nødvendigheden i at forny sig og følge med de krav, som både forbrugere, forhandlere og medarbejdere stiller.

Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Pihl på 70 20 33 02. Alle henvendelser behandles fortroligt

Ansøg nu

Det er let at søge stillingen. Du udfylder blot en online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

Information

Status Lukket
Job lokation Ballerup
Opslået 24.10.2018
Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på telefon +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Share This