…det var tilliden som spillede den største rolle.

For nyligt har jeg benyttet Rikke i forbindelse med ansættelse af en tung KAM til vores største forretningsområde indenfor Detail, og forhåbentlig bliver det samtidig som min efterfølger i nuværende job på sigt.

Jeg pressede hende på tiden, da jeg selv var presset i organisationen. Hendes svar var; ”hvis jeg skal levere den kvalitet, som du ønsker, så kan jeg ikke gøre det på den korte tid…..”. Rikke fik opgaven, og det var tilliden til hende, som spillede største rolle. For hun var hverken den billigste eller den, som lovede hurtigst præsentation af kandidater.

I forløbet oplevede jeg igen en stor grad af professionalisme. Rikke satte sig grundigt ind i mine behov på kort og lang sigt, og hun kunne således give den fornødne sparring gennem hele forløbet. I denne forbindelse har jeg sat pris på hendes direkte facon, hvor tingene bliver kaldt for, hvad de er. Når jeg i første omgang har afvist at se nærmere på en eller flere kandidater, har hun udfordret mig, hvilket jeg ser som et absolut plus, og jeg har sat pris på hendes sparring. I fasen inden 1. præsentation af kandidater, har Rikke løbende holdt mig orienteret, hvilket har givet mig ro i maven i forhold til oplevelsen af, at vi var på rette vej. Under og efter kandidatsamtalerne har Rikke kombineret sin dybdegående research med selve samtalen, og igen været en god sparringspartner.

Jeg kan kun give Rikke de varmeste anbefalinger til dem som måtte gøre brug af hendes kompetencer.

 

Morten Klitgaard Jacobsen
National Account Manager

www.nestle.dk