Manager til Sales Controlling, Danish Crown Pork

Virksomhed

Danish Crown-koncernen er en global kødvirksomhed og blandt verdens største indenfor sit felt.

Koncernen er verdens største svinekødseksportør og Europas største producent af svinekød (Danish Crown Pork). Danish Crown Foods er Europas største kødforædlingsvirksomhed, og Danish Crown Beef er en betydelig spiller på det europæiske oksekødsmarked.

Koncernen omsætter for ca. 60 mia. kroner og beskæftiger ca. 26.000 ansatte.

Profil

Vil du være med til at øge fokus på salgscontrolling, –rapportering, og -partnering i en spændende og international nyoprettet stilling tæt på beslutningsprocesserne?

Med reference til CFO for Danish Crown Pork bliver du en del af divisionens Finance Leadership Team. Du bliver Business Partner til VP Export og salgsledelsen, og du vil indgå i et tæt samarbejde med Senior Manager, Operations Controlling og Divisional Finance Controller.

Du bliver ansvarlig for at lede og motivere 2 medarbejdere, begge med mange års erfaring i økonomifunktionen.

Du bliver ansvarlig for salgsrapportering, herunder udarbejdelse og implementering af nye rapporterings-værktøjer. Ligeledes forventes du at foretage opfølgning på salgskontorer og –selskaber i udlandet.

Du bliver ansvarlig for controlling af frostlagere i Danmark og udlandet samt for controlling af omkostningsbudgetter.

Du forventes at deltage i projekter, herunder implementering af fx BI og Order-to-Cash.

Du vil fungere som bindeled mellem salg og finance, herunder fx Shared Services, Group Finance & Tax og Treasury.

Du må påregne ca. 20-30 dages rejseaktivitet i denne internationale rolle.

Faglig profil

Du er uddannet cand.merc., cand.oecon., HD, el.lign. Du har min. 2-3 års erfaring med salgscontrolling og business partnering, gerne i stor transformeret økonomiorganisation. Du har en forretningsorienteret profil med flair for tal samt en analytisk og struktureret tilgang til problemløsning. Du er god til at samle, kondensere, præsentere og formidle data/information. Det er en fordel med erfaring fra større systemimplementeringer (BI) og kendskab til SAP og BPC. Ledelseserfaring er ikke et krav men en fordel. Du taler og skriver engelsk på højt niveau, tysk er en fordel.

Personlige kompetencer

Du er ambitiøs og kvalitets-/ansvarsbevidst. Du arbejder struktureret, målrettet, og du overholder dine deadlines. Du agerer selvstændigt med et højt drive, hvor du får tingene til at ske, men du er samtidig en empatisk relationsbygger med gode samarbejdsevner. Din ledelsesstil er synlig og motiverende.

Du tilbydes en plads på et stærkt hold

Et spændende og alsidigt job med gode udviklingsmuligheder i en international koncern med ambitiøse målsætninger. Der er tale om en nyoprettet stilling tæt på beslutningsprocesserne, som du får rig mulighed for at præge og udvikle.

I alle led i værdikæden hos Danish Crown er det mad, vi har fokus på, og det er mad, vi producerer og sælger til kunder og forbrugere verden over. Du bliver en del af en stærk kultur med rødder i den danske andelsbevægelse, og på alle niveauer i organisationen vil du møde en uformel og direkte omgangstone.

Ansøg nu

Det er let at søge stillingen hos ADVANZ. Du udfylder blot en online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

 

Information

Status LUKKET
Job lokation RANDERS
Opslået 06.02.2016
Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb
1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Share This