Kvalitetschef til en af Nordens hurtigst voksende udbydere indenfor vin

Virksomhed

Globus Wine er en af Nordens hurtigst voksende udbydere inden for vin, med eget tapperi. Med en kapacitet på 70 mio. liter om året, er Globus Wine førende i Norden. Globus Wine producerer en bred vifte af såvel private labels som egne mærker, der alle er repræsenteret hos førende detaillister. På blot ti år har Globus Wine opbygget en professionel ekspertise og en stærk passion for innovative ideer indenfor vin, hvilket har medvirket til Globus Wines ledende position i Norden. Globus Wine har 100 ansatte og omsætter for DKK 479 mio.

Profil

Globus Wines store vækst, samt flytning til en ny fabrik i Køge i efteråret 2018, stiller endnu større krav til certificeringer og det allerede høje kvalitetsniveau. Stillingen bliver central ift. at udbygge Globus Wines nuværende position som førende vinleverandør på det danske og udenlandske marked.

Med reference til den administrerende direktør bliver du en del af ledergruppen, og du får dermed en central rolle i forhold til de beslutninger, der kommer til at præge Globus Wines fremtid.

Du vil blive ansvarlig for fire medarbejdere i kvalitetsafdelingen, som du skal lede og motivere. Det forventes, at du udvikler kvalitetsafdelingen og sikrer løbende implementering af relevante analysemetoder.

Du skal sikre overholdelse af Globus Wines fødevaresikkerheds- og kvalitetspolitik, samt sikre kvaliteten af Globus Wines produkter og ydelser.

Det forventes, at du faciliterer den fortsatte udvikling og implementeringen af fødevaresikkerheds- og kvalitetssystemet i hele organisationen samt sikre en relevant up to date proces- og kvalitetskontrol.

Ligeledes skal du sikre, at Globus Wines fødevaresikkerheds- og kvalitetssystem udvikles, så myndigheds- og kundekrav samt krav fra øvrige interessenter til enhver tid, er omfattet af systemet.

Du forventes at opbygge kvalitetsafdelingen som en stærk sparringspartner til afdelingen for sourcing af vin i udviklingen af Globus Wines ”vin-DNA”.

Du forventes at opbygge en bred intern viden således, at Globus Wine er på forkant med alle relevante godkendelser, certificeringer og lovgivning indenfor fødevaresikkerhed og kvalitet.

Du bliver ligeledes ansvarlig for at opbygge og drive CSR-området for Globus Wine, herunder forbedre Globus Wines miljøpåvirkning markant og positionere Globus Wine som førende i branchen.

Faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet levnedsmiddelingeniør, kemiingeniør, bromatolog, farmaceut eller har en tilsvarende kandidatuddannelse, kombineret med solid erfaring fra en lignende kvalitetsstilling – fødevarevirksomhed eller produktionsvirksomhed.
  • Det er en klar fordel, hvis du har detaljeret kendskab til IFS, BRC eller FSSC 22000-standarderne.
  • Du arbejder systematisk og struktureret med kvalitetsområdet.
  • Ledelseserfaring er en fordel men ikke et krav.
  • Du behersker dansk og engelsk.

Personlige egenskaber

  • Du har lysten og evnen til, at tage ansvar for, at sikre den bedst mulige kvalitet i processer og produkter. Du har derfor en god forståelse for kvalitetsprocesser og stærke kommunikationsevner, der sætter dig i stand til at sikre implementeringen af fødevaresikkerheds- og kvalitetssystemet i hele organisationen.
  • Du har modet til at stå fast på dine faglige holdninger og dermed en høj gennemslagskraft og engagement.
  • Du besidder en høj integritet og du opleves som en troværdig samarbejdspartner.
  • Du forventes at kunne motivere og udvikle kvalitetsteamet.
  • Ærlighed, professionalisme og humor er vigtige egenskaber.

 

Ansøg nu

Det er let at søge stillingen. Du udfylder blot en online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

 

Information

Status Lukket
Job lokation Brøndby
Opslået 18.06.2018
Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på telefon +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Share This