Kvalitetschef for fabrikkerne i Faxe og Odense

Virksomhed

Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer og er Danmarks næststørste drikkevareproducent. Royal Unibrew er især kendt for traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner, Faxe, Heineken og Vitamalt. Royal Unibrew omsætter for 7,298 mia. kr. (2018) og beskæftiger i alt ca. 2.416 medarbejdere globalt heraf ca. 850 i Danmark. Royal Unibrew har produktion i Faxe, Odense, Baltikum, Italien, Frankrig og Finland og hovedkontoret er beliggende i Faxe.

Profil

Med reference til Supply Chain Direktøren bliver du en del af ledergruppen, og du får dermed en central rolle i forhold til de beslutninger, der kommer til at præge Royal Unibrew’s fremtid.

 Det overordnede ansvar for stillingen er at sikre overholdelse af Royal Unibrews fødevaresikkerheds- og kvalitetspolitik, samt sikre kvaliteten af Royal Unibrews produkter og ydelser.

Du bliver ansvarlig for 2 Teamledere, herunder 11 laboranter (QC) og 3 udviklere (QA), som du skal lede og motivere. Det forventes, at du udvikler kvalitetsafdelingen og sikrer løbende implementering af relevante analysemetoder.

Du bliver ansvarlig for at Royal Unibrew’s standarder overholdes således, at Royal Unibrew er på forkant med alle relevante godkendelser og certificeringer indenfor fødevaresikkerhed og kvalitet ligesom du håndterer myndigheds- og kundehenvendelser samt interne og eksterne audits.

Som Kvalitetschef er du drivkraften på fabrikkernes mange kvalitetsopgaver, og du sørger løbende for at udvikle og optimere proces- og kvalitetskontrol. Det indebærer en daglig vedligeholdelse og optimering af kvalitetssystemet så myndigheds- og kundekrav samt krav fra øvrige interessenter til enhver tid er omfattet af systemet.

Ligeledes forventes du at sikre uddannelse og træning af medarbejdere, så fabrikkernes medarbejdere lever op til produktkvalitet og fødevaresikkerhed, og at kvalitetsafdelingen dermed er en stærk sparringspartner til organisationen.

Faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet levnedsmiddelingeniør, kemiingeniør, bromatolog, farmaceut eller har en tilsvarende kandidatuddannelse, kombineret med solid erfaring fra en lignende kvalitetsstilling – fødevarevirksomhed eller produktionsvirksomhed.
  • Du har erfaring eller kendskab til certificeringer som FSSC 22000, ISO 9001, ISO14001 el.lign.
  • Du har en indgående ledelseserfaring.
  • Du behersker dansk og engelsk.

Personlige egenskaber

  • Du forstår at sikre en værdiskabende og effektiv ledelsesstil, hvor du inspirerer og motiverer.
  • Du besidder en høj integritet og du opleves som en troværdig samarbejdspartner.
  • Du har lysten og evnen til at tage ansvar for at sikre den bedst mulige kvalitet i processer og produkter, og du arbejder systematisk og struktureret med kvalitetsområdet.
  • Du har stærke kommunikationsevner, der sætter dig i stand til at sikre optimeringen af fødevaresikkerheds- og kvalitetssystemet i organisationen. Du har derfor modet til at stå fast på dine faglige holdninger og dermed en høj gennemslagskraft og engagement.
  • Du er hurtig til at tilpasse dig skiftende omstændigheder, og du forstår at prioritere i en travl hverdag, hvor mange stakeholders ønsker din bevågenhed.
  • Ærlighed, professionalisme og humor er vigtige egenskaber.

 

Du tilbydes en plads på et stærkt hold

Royal Unibrew er en arbejdsplads med medarbejdere, som engagerer sig i og er stolte af deres produkter og brands. Hos Royal Unibrew er kunden i fokus og forbrugerne deres største aktiv. De sætter en ære i at producere og sælge kvalitetsprodukter til forbrugerne – både i Danmark og internationalt.

Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte ADVANZ Search & Selection Rikke Pihl på 70 20 33 02. Alle henvendelser behandles fortroligt

Ansøg nu

Det er let at søge stillingen. Du udfylder blot en online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

 

Information

Status Lukket
Job lokation Faxe/Odense
Opslået 06.06.2019
Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på telefon +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Share This