International Business Developer

VIRKSOMHED

Globus Wine er en af Nordens hurtigst voksende udbydere inden for vin, med eget tapperi. Med en kapacitet på 70 mio. liter om året, er Globus Wine førende i Norden. Globus Wine producerer en bred vifte af såvel private labels som egne mærker, der alle er repræsenteret hos førende detaillister. På blot ti år har Globus Wine opbygget en professionel ekspertise og en stærk passion for innovative ideer indenfor vin, hvilket har medvirket til Globus Wines ledende position i Norden. Globus Wine har 100 ansatte, og omsætter for DKK 532 mio.

PROFIL

Erfaren International Business Developer  til en af Nordens hurtigst voksende udbydere indenfor vin med fokus på bæredygtighed

Vil du være en del af at muliggøre fremtidig vækst for Globus Wine? Og ønsker du at indsætte dine færdigheder i en spændende position med unik eksponering for den strategiske dagsorden i Nordens førende udbyder indenfor vin? Så er dette muligvis det job, du leder efter.

Som International Business Developer understøtter du ledelsen i udviklingen af ​​vækststrategien indenfor Filler området. Du kommer til at spille en aktiv rolle i at drive nye forretningsmuligheder på alle niveauer og på tværs af markeder og funktioner.

Med reference til CCO, internationalt Salg, får du en særdeles selvstændig rolle i identificeringen af nye vækstmarkeder og kunder samt muligheden for at udvikle, implementere og optimere samarbejdsmodeller og salgs – og logistikløsninger på tværs af nye og eksisterende partnerskaber.

Du har en helhedsforståelse for konceptudvikling, og du er vant til at udarbejde markedsplaner og kundekontrakter. Du har erfaring med BtB salg og du har gerne solgt logistikløsninger, hvor du ved, hvordan man udvikler beregningsmodeller i Excel.

Vi leder efter et stærkt talent med en solid analytisk værktøjskasse og en global tankegang, der trives i et dynamisk og kommercielt miljø.

Du kommer med:

  • Stærke strukturerede og analytiske evner, herunder evnen til at sortere gennem flere datakilder.
  • En god forretnings – og procesforståelse samt en kommerciel, kreativ og pragmatisk tankegang.
  • Evnen til at engagere dig med interessenter med lethed og selvtillid.
  • En proaktiv, ambitiøs, nysgerrig og ydmyg holdspiller, som er i stand til at eksekvere på egne planer.
  • Gode ​​mundtlige og skriftlige engelske kommunikationsevner.
  • Erfaren bruger af Excel og PowerPoint.
  • Erfaring fra FMCG, produktion, transport eller shipping er en fordel.
  • Du har mulighed for at rejse op til 14 dage om året, som du selv kan planlægge.

Ansøg nu

Det er let at søge stillingen. Du udfylder blot en online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

 

INFORMATION

Status Lukket
Job lokation Køge
Opslået 27.08.2020
Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på telefon +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Share This