HR- og administrationschef

til opbygning af HRfunktion

VIRKSOMHED

Globus Wine er en af Nordens hurtigst voksende udbydere inden for vin, med eget tapperi. Med en kapacitet på 70 mio. liter om året, er Globus Wine førende i Norden. Globus Wine producerer en bred vifte af såvel private labels som egne mærker, der alle er repræsenteret hos førende detaillister. På blot ti år har Globus Wine opbygget en professionel ekspertise og en stærk passion for innovative ideer indenfor vin, hvilket har medvirket til Globus Wines ledende position i Norden. Globus Wine har 100 ansatte, og omsætter for DKK 532 mio.

PROFIL

Brænder du for HR og trives du med flere forskelligartede arbejdsopgaver? Er du en kulturbærer, og vil du være frontløber på en ambitiøs vækstrejse mod at blive ”best-in-class” til at sikre de bedste processer og udvikle medarbejdere både menneskeligt og fagligt?  

Som HR- & administrationschefog med reference til  CFOfår du det overordnede ansvar for alle HR-discipliner og -opgaver. Du skal sørge for, at HR bidrager til virksomhedens strategi og sikre, at der etableres HR-processer til at understøtte ledere, medarbejdere og den fremtidige udvikling af Globus Wine. Du kan bl.a. se frem til følgende ansvar og arbejdsopgaver: 

 • Opbygning af struktur, processer, skabeloner og årshjul for HR-indsatser, herunder udarbejdelse af personalehåndbog 
 • Administrativ HR i form af personalejura og -politik, personalesager, kontrakter, Sundheds-forsikring, Refusionshåndtering og løn-reguleringsproceslokalaftaler, fagforening mv. 
 • Sparring med ledere omkring ledelse og HR 
 • Sparringspartner for Forsyningsdirektør herunder f.eks. forhandle rammeaftaler på plads med 3F
 • Rekruttering og onboarding af nye medarbejdere 
 • Kompetenceafklaring, teamudvikling og koordinering af uddannelse, så medarbejderne bliver løftet både fagligt og menneskeligt 
 • Trivselsmålingerhvor du driver opfølgning og sikrer fastholdelse og indsatsplaner 
 • Arbejdsmiljø  
 • Løbende ledelsesudvikling med afsæt i værdibaseret ledelse 
 • Løbende at opfange HR-behov i organisationens forskellige forretningsenheder 
 • Udvikle KPI udforming/ udmåling 
 • Personaleansvarlig for 1 lønbogholder, som du skal lede og motivere 
 • Ansvar for kantinen 
 • Intern kommunikation og koordinering af Lederforum 

Forventninger 

Vi lægger vægt på, at du ikke er bange for at få tage fat og sikre, at opgaver store som små bliver løst med høj kvalitet. 

Du kan have erfaring fra tidligere tilsvarende job i en HR-afdeling, og du er vant til at arbejde helhedsorienteret i frie rammer, men samtidigt er du struktureret i din arbejdsform. 

Du er analytisk anlagt og har et godt overblik og gode prioriteringsevner, ligesom du er initiativrig og udviklingsorienteret. 

Din HR-værktøjskasse er fyldt med relevante værktøjer, og du har erfaring med hele HR-paletten, herunder personalejura. Du skal kunne tale med på strategisk niveau og samtidig være motiveret for at oversætte og sikre implementering af strategien i virksomheden. 

Det er et plus, hvis du er certificeret i brugen af Disc profilen, men ikke et krav.  

Som person er du empatisk, ansvarlig og forretningsorienteret. Du skal selvstændigt kunne varetage udviklingen indenfor HR på en struktureret måde og skabe resultater gennem din nysgerrighed på forretning og mennesker. Samtidig bringer du din solide, praktiske HR-erfaring i spil i dagligdagen. Det er væsentligt, at du er motiveret af selv at være udførende på opgaver, samt at du kan se dig selv som nøgleperson i en værdi– drevet virksomhed. Du forstår at begå dig med en ligefrem, positiv og ukompliceret kommunikationsform. 

Du etablerer dig hurtigt som en vigtig sparringspartner i organisationen med dine meningers mod og evne til at argumentere for dine valg og overbevisninger – på en respektfuld og nærværende måde. Denne tilgang skinner igennem i dine relationer på tværs af organisation. 

Du har lyst til at være med på en rejse, hvor forandringsvillighed falder dig naturligt 

 Vi tilbyder 

Vi tilbyder et spændende job på en arbejdsplads præget af entrepreneurshiptillid, arbejdsglæde og engagement. Vi prioriterer godt samarbejde, klar kommunikation og ansvarlig ledelse. Vi har et stærkt fagligt miljø med store ambitioner og et aktivt samarbejde på tværs af afdelinger. 

Ansøg nu

Det er let at søge stillingen. Du udfylder blot en online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

 

INFORMATION

Status LUKKET
Arbejdssted Køge
Opslået 15.12.2020
Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på telefon +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Share This