Group Finance Manager

Virksomhed

Danish Crown er en global fødevarevirksomhed og blandt verdens største inden for sit felt. Koncernen er verdens største svinekødseksportør og Europas største producent af svinekød samt Europas største producent af forædlede kødprodukter. Herudover er Danish Crown en betydelig spiller på det europæiske oksekødsmarked. Danish Crown-koncernen har produktion i Danmark og en række lande i Europa samt USA og Kina. Koncernen omsætter for ca. 60 mia. kroner og beskæftiger ca. 26.000 medarbejdere.

Profil

En spændende og international rolle i en koncern med ambitiøse vækstmål

Med reference til VP Group Finance, Legal og Tax og som en del af ledergruppen får du ansvar for et stærkt team på 5 medarbejdere, som du skal lede, styre og motivere.

Du får ansvar for at afslutte månedsrapporteringer, års- og koncernrapporter, herunder budget- og forecast rapporter, hvor du forventes at tage ejerskab for hele processen samt optimering af denne. Derudover får du en større international berøringsflade i form af controlling besøg og opfølgning hos koncernens regnskabsafdelinger og datterselskaber i udlandet.

Du bliver ansvarlig for udvikling af det anvendte rapporteringsværktøj BPC samt for udviklingen af koncernstandarder indenfor regnskab og intern kontrol.

Ligeledes skal du assistere koncernledelsen samt koncernens bestyrelse med finansielle analyser på tværs af koncernen månedligt, kvartalsvis og årligt samt på ad hoc basis, hvor det er nødvendigt.

Du må påregne ca. 20-25 dages rejseaktivitet.                                                 

En erfaren og inspirerende profil

  • Du har minimum 5 års erfaring med regnskab, revision og controlling fra et revisionsselskab, hvor det er vigtigt, at du har praktisk erfaring med konsolidering, regnskabsudarbejdelse og bogføring. Alternativt sidder du allerede i en lignende stilling i en større dansk virksomhed.
  • Du kommunikerer flydende i skrift og tale på dansk og engelsk.
  • Din faglighed og udadvendte personlighed skaber en positiv respekt og giver organisationen et tillidsvækkende holdepunkt for såvel ledere som medarbejdere.
  • Du er en engageret og vedholdende person, som har det nødvendige overblik og som evner at påvirke og inspirere dine omgivelser.
  • Af natur er du struktureret, har gå på mod, er pragmatisk anlagt og i stand til at udvise lederskab på tværs af organisatoriske niveauer.
  • Du arbejder gerne hands-on, og du formår at eksekvere med høj kvalitet.

Du tilbydes en plads på et stærkt hold

Du får et spændende og udviklende job i en international koncern med ambitiøse målsætninger. I alle led i værdikæden hos Danish Crown er det mad der er fokus på, og det er mad der produceres og sælges til kunder og forbrugere verden over. Du bliver en del af en stærk kultur med rødder i den danske andelsbevægelse, og på alle niveauer i organisationen vil du møde en uformel og direkte omgangstone.

Ansøg nu

Det er let at søge stillingen. Du udfylder blot en online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

 

Information

Status LUKKET
Job lokation Randers
Opslået 23.01.2016
Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Share This