Full Stack Webudvikler med fokus på e-commerce

VIRKSOMHED

Vild Nord® er et ungt kollagen brand i hastig vækst, som udvikler og producerer marine kollagen. Navnet reflekterer kærligheden til Nordens smukke natur, den friske luft og rene have, og langt de fleste af ingredienserne er vildtfanget, -høstet og -plukket netop ´lokalt´ for at sikre nogle af de bedste råvarer i verden, herunder at sikre kvaliteten. De første 7 kollagen varianter blev lanceret i september 2019, og siden er sortimentet kommet på hylderne i alle Matas 260 butikker, alle Helsam og helsekostbutikker, samt over 80 skønhedsklinikker og webshops. I dag har virksom-heden 13 medarbejdere, og du har nu mulighed for at komme med på et fantastisk eventyr, hvor du vil være med til at skabe vores succes på de danske og udenlandske markeder sammen med dine fantastiske kolleger.

PROFIL

Har du lyst til at arbejde i en opstartsvirksomhed, hvor du kan se resultatet af din indsats med det samme og hvor dit arbejde gør en synlig forskel? Og vil du være med til at skabe fremtidens webløsning for Vild Nord, hvor det er vigtigt at vælge den rigtige løsning fra start, så rejsen og strategien bliver en god og succesfuld oplevelse? Så er dette job måske noget for dig.

VildNord er en virksomhed i vækst, hvor du kan forvente en travl hverdag i tæt samarbejde med dine kollegaer fra hele huset. Vi er en flad organisation, drevet af en passioneret ledelse med højt engagement og store ambitioner.

Du bliver en del af marketingsteamet, hvor vi skal i gang med at bruge vores website som et aktivt værktøj ud mod vores kunder og slutbrugere, hvor E-handelsløsning skal laves i overensstemmelse med vores brand value og målgruppers behov. Teknologien skal sikre, at vi kan sælge globalt og forbinde markedet lokalt. Den enkelte kunde skal være i fokus, imens markedet overvåges, og hvor nye muligheder kan implementeres hurtigt og nemt.

Du forstår derfor at vælge den rette platform, design og opsætning, der matcher vores behov nu og min. 2 år frem, så det virker på alle platforme. Fra mobiltelefoner, til tablets og over på laptops og desktops således, at vores professionelle website er designet i detaljen til at kunne imødekomme brugernes og kundernes krav og samtidig give en designoplevelse ud over det sædvanlige. En oplevelse der visuelt ligger sømløst i tråd med de andre touch points, hvor brugeren møder Vild Nord i magasiner, butikker, på sociale medier og annoncer.

Du forventes ligeledes at opdatere websitet med nye tekster, billeder og grafik.

Målet er at få udviklet en responsive webshops og website, der er fuldt integrerede med virksomhedens ERP/økonomisystem, lagersystem og CRM/kundesystem.

Erfaring
Du har 2-3 års erfaring med webudvikling enten via erhvervserfaring, eller fra nogle fede projekter som du har lavet under uddannelse eller i din fritid, som du kan fremvise.

Du har gerne erfaring med at arbejde på open-source systemer som fx WooCommerce, Drupal og Joomla, så vi er sikret en E-handelsløsning, der kan vokse med vores virksomhed og som kan ændres i takt med vores forretningsstrategi.

Det er et plus, hvis du har erfaring med SEO optimering og Google Adds.

Du kommer med
Stillingen er nyoprettet, og du motiveres derfor af at udvikle fra bunden samt forstå at drive processen fra A til Z. Da du bliver en nøgleperson i teamet, er det altafgørende, at du tager ejerskab for denne funktion.

Webteknologier er din store passion, og du holder dig naturligt ajour med den nyeste viden inden for feltet. Du byder derfor selv ind med idéer i forhold til at udvikle VildNord digitalt og løfte os ud i verden.

Om du er uddannet datalog, har en bachelor i softwareudvikling eller er nyuddannet, er ikke det væsentligste for os – dit drive og ambitioner for at gøre en forskel, vægter vi højest.

Vi tilbyder dig
At blive del af en ’familie’, hvor vi alle brænder for det, vi laver og sammen har ambitioner om at løfte Vild Nord ud i verden. 

En virksomhed i stærk vækst med muligheden for at arbejde med et særdeles trendy produkt.

En arbejdsplads hvor der ikke er langt fra ide til handling og hvor initiativ og virkekraft bliver værdsat.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøg nu

Det er let at søge stillingen. Du udfylder blot en online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

 

INFORMATION
Status LUKKET
Job lokation Klampenborg
Opslået 26.11.2020
Ansøgningsfrist 27.12.2020
Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Share This