Forretningsorienteret HR Partner

Virksomhed

Aasted er en verdens-omspændende markedsledende producent af produktionsløsninger inden for chokolade, bageri og konfekture industrier, der i løbet af de seneste 5 år har haft en organisk vækst på mere end 100 medarbejdere. Virksomheden, der har hovedkontor i Farum, beskæftiger 350 medarbejdere og er repræsenteret i Tyrkiet, Nordamerika, Tyskland og England.

Aasted omsætter for ca. DKK 500 mio., og har et stærkt vækstfokus frem til 2020.

Profil

En spændende og krævende HR-rolle i en organisation i vækst og med fokus på udvikling

HR skal understøtte den daglige drift såvel som udviklingen af både forretningen, lederne og medarbejderne mod en mere moderne og effektiv organisation i stadig udvikling. 

Med reference til HR direktøren skal du med udgangspunkt i den overordnede forretningsstrategi fungere som sparringspartner for din del af organisationen. Du får ansvaret for den daglige sparring med ledere, såvel som medarbejdere i alle HR-aspekter. Det er derfor essentielt, at du er vant til at sparre med og udvikle ledere og medarbejdere, er formidlingsstærk og ikke bange for at udfordre status quo.

Stillingen indebærer både strategiske, taktiske og operationelle aktiviteter som fx rekruttering, jura, coaching, kortlægning af medarbejdernes kompetencer og udvikling heraf samt employer branding gennem bl.a. sociale medier.

Du får en bred og varieret arbejdsdag, hvor der samtidig arbejdes med frihed under ansvar, hvorfor stillingen kræver, at du tager ansvar og i høj grad selv tilrettelægger din hverdag.    

For at lykkes i stillingen som HR Partner er det afgørende, at du arbejder hands-on, er løsningsfokuseret, tager initiativ og arbejder med stor energi – ingen opgaver er for store eller for små.

Derudover forstår du vigtigheden af intern og ekstern kommunikation. Det er derfor centralt, at du er en god formidler og kan fortælle den gode historie internt såvel som eksternt.

En engageret, løsnings- og forretningsorienteret HR-profil

Du har både den nødvendige teoretiske og erfaringsmæssige ballast med 3-5 års erfaring fra en lignende stilling som fx HR Konsulent, HR specialist indenfor kompetence afdækning/udvikling eller HR Partner. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en produktions- eller ingeniørvirksomhed men det er ikke et krav.

Du formår at eksekvere med kvalitet trods højt tempo og stramme deadlines – som du formår at overholde.

Som HR Partner skaber din faglighed og udadvendte personlighed en positiv respekt og giver organisationen et tillidsvækkende holdepunkt for ledere som medarbejdere.

Du er en engageret og vedholdende person, som evner at påvirke og inspirere dine omgivelser – og som brænder for at levere resultater. Af natur er du ydmyg og tålmodig og du har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til tingene. Du hviler i dig selv, er empatisk og besidder veludviklede kommunikationsmæssige evner.

Du tilbydes en plads på et stærkt hold

Du får en central rolle i Aasted, hvor din indsats er vigtig for virksomhedens succes. Der arbejdes med frihed under ansvar, og stillingen kræver derfor en person, der tager ansvar for sine opgaver.

Ansøg nu

Det er let at søge stillingen hos ADVANZ. Du udfylder blot en online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

 

Information

Status LUKKET
Job lokation Farum
Opslået 13.01.2016
Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Share This