Fabrikschef

der gennem fakta, dialog og involvering realiserer markante og systematiske forbedringer

Virksomhed

Aasted er en dansk familieejet, global og markedsledende virksomhed, der beskæftiger sig med innovation og produktion af store produktionsanlæg og maskiner i høj kvalitet til chokolade-, bageri- og konfektureindustrien. Virksomheden, der har eksisteret i 100 år, er repræsenteret i Tyrkiet, Nordamerika, Tyskland og England, beskæftiger ca. 400 medarbejdere og har hovedkvarter i Farum. Aasted omsætter for ca. DKK 500 mio., og har et stærkt vækstfokus frem til 2020.

Profil

Med reference til COO, og som en del af ledergruppen, bliver du ansvarlig for 10 People Managers (mellemledere), herunder 200 medarbejdere. Du skal trives med at lede gennem andre ledere og får dem til at udnytte deres potentialer.  

Du  formår at udarbejde strategi- og handlingsplaner og samtidig agere operationelt, når de samme planer skal forankres og realiseres i tæt samarbejde med People Managers.

Gennem fakta, dialog og en systematisk indsats formår du at skabe forståelse for og ejerskab til de forandringer, som er nødvendige for en mere effektiv produktion og produktionsstyring. Det bliver således din opgave at afdække udviklingsområder inden for produktionsområdet baseret på bl.a. LEAN/Six Sigma, udvælge de rigtige KPI’er  og sikre implementering af forbedringstiltagene, således at målene nås.

Du er en dedikeret leder, der på en motiverende måde forstår at arbejde med at fastholde og videreudvikle Aasteds DNA samt performancekulturen i fabrikken. Du skal ligeledes bidrage til et godt tværfagligt samarbejde i hele værdikæden ved hjælp af gode relationer, involvering, klare mål og direkte kommunikation.

Du vil blive målt på høj leveringssikkerhed og et højt kvalitetsniveau i produkterne, således at virksomheden fortsat opleves som en kvalitetsleverandør blandt sine kunder.

Faglige kvalifikationer

 • Du er sandsynligvis uddannet ingeniør (P)/(M).
 • Du har en teknisk og ledelsesmæssig erfaring som fabrikschef, produktionschef eller tilsvarende gennem flere år, hvor du har erfaring med ledelse gennem ledere.
 • Du har erfaring fra systematisk arbejde med LEAN som grundlag for optimering i produktion (LEAN/ Six Sigma) og er i stand til selvstændigt at drive denne proces.
 • Du har erfaring i at vurdere indsatserne via målstyring.
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med montageproduktion.
 • Ud over dansk, taler og skriver du engelsk flydende. Det er en fordel, hvis du behersker tysk.

Personlige egenskaber

 • Som fabrikschef er du passioneret omkring Lean, og du ved fra personlig erfaring, hvilke resultater det kan skabe.
 • Du praktiserer en involverende og coachende lederstil, og du har evnen til at opbygge en ledelsesmæssig respekt på alle niveauer i en virksomhed, der har en meget høj faglig stolthed.
 • Du er handlekraftig og beslutsom, og samtidig er du pragmatisk anlagt, når du skal overvinde de udfordringer, der uundgåeligt opstår undervejs.
 • Du er vant til at arbejde ud fra høje kvalitetsstandarder – uden dog at være firkantet. Du har et godt overblik og evner at holde mange bolde i luften.
 • Du har veludviklede analytiske evner samt en god prioriterings – og eksekveringsevne.
 • Du er vant til at arbejde målrettet, ligesom KPI`er indgår som en naturlig del af din erfaringsbase.
 • Du er udadvendt, synlig og har gode kommunikationsevner på alle organisatoriske niveauer.
 • Din tilgang er praktisk, men på samme tid har du evnen til at se og diskutere strategiske elementer på virksomheds niveau.
 • Du evner at synliggøre og dele succeser samt bidrage aktivt til kulturen på arbejdspladsen.

 

Bliv en del af en unik kultur

Der er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en internationalt orienteret virksomhed, der befinder sig i et spændende markedssegment og med en formuleret vækst- og udviklingsstrategi. Du får en central rolle i Aasted, hvor din indsats er direkte aflæselig på virksomhedens succes. Der arbejdes med frihed under ansvar, og stillingen kræver derfor en person, der tager ansvar for sine opgaver.

Ansøg nu

Det er let at søge stillingen. Du udfylder blot en online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

Information

Status Lukket
Arbejdssted Farum
Opslået 29.06.2017
Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på telefon +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Share This