Projekt- og forandringsledelse

“Execution is a specific set of behaviors and techniques that companies need to master in order to have competitive advantage. It’s a discipline of its own.”

Ram Charan and Larry Bossidy

Din succes er afgjort af hvordan du tilrettelægger og organiserer forandringsarbejdet !

Evnen til at eksekvere med succesfulde forandringer og resultater kræver grundig formidling af behov for realisering af mål og indsats, en robust projektkultur samt evnen til at træffe de rette beslutninger undervejs. Moderne organisationers overlevelse hænger sammen med deres evne til at opbygge gode eksekverings- og forandringskompetencer i en stadig mere dynamisk verden.

 Som leder skal du vide, hvor du – og din forretning – skal hen. Du skal også vide, hvorfor og hvordan du gør det. Din succes er afgjort af hvordan du gennem projektledelse tilrettelægger og organiserer forandringsarbejdet.

Vi hjælper dig med udvikling af en robust projektkultur, der sikrer forandringerne

PMO, Porteføljestyring og roadmaps

Vi rådgiver om opsætning af PMO med definition af rolle, ansvar og kompetencer. Desuden implementerer vi metoder til porteføljestyring og herunder også agil porteføljestyring.

 

Træning i projektledelse

Vi definerer projektmodeller og gennemfører action learning baseret træning. Få fx. en IT-projektmodel der anvender PRINCE2 principper.

 

Business Cases og realiseringsplan

Vi uddanner i forskellige metoder til kvantificering af business cases og trykprøver eksisterende business cases.

Støtte til planlægning af forandringen

Grundig planlægning med udgangspunkt i interessenterne øger chancerne for en succesfuld forandring. Sammen udarbejder vi retning og valg af strategi for forandringen, kommunikationsplan, organisering af ledelsens rolle og ansvar i forandringen samt udarbejdelse af detaljerede aktivitetsplaner.

+

Coaching & støtte til ledere gennem hele forløbet

Forandringsledelse vil kræve aktiv og til tider stor involvering af lederne og sætte deres eksisterende lederkompetencer på prøve.  Vi arbejder sammen med lederne individuelt og udvikler de kompetencer der skal sikre motivation og engagement hos de berørte medarbejdere.

forandring

forandring betyder ledelse af forandringer af de menneskelige ressourcer. forandring er et ledelsesværktøj. forandring giver mere effektivitet. Forandring i balance.Forandringskommunikation og forandring

Uddannelse i forandringsledelse

Vores uddannelse i forandringsledelse tager udgangspunkt i de aktuelle udfordringer og kommende forandringsprojekter. Derved kan vi sikre at undervisningen indeholder elementer fra dagligdagen som kan kombineres med vores værktøjskasse.

Bliv inspireret eller lær af vores erfaringer med projekt og -forandringsledelse

Projektledelse uddannelse. Projektledelse effektivitet. Agil projektledelse. Prince2 og projektledelse. Projektledelse i løst koblede systemer. SCRUM projektledelse

Projektledelse uddannelse. Projektledelse effektivitet. Agil projektledelse. Prince2 og projektledelse. Projektledelse i løst koblede systemer. SCRUM projektledelse

Search & Rekruttering

Rekruttering
"Nye ledere eller medarbejdere er en mulighed for at udvikle organisationen. Vores udgangspunkt er Jeres forretning og ønsket om at styrke den."

Services

Mere om os

Rådgivning & Udvikling

Rekruttering

"Vi tror på at organisationer, der fokuserer på at opbygge egne færdigheder inden gennemførelse af forandringer, har signifikant større sandsynlighed for at få succes."

Blog

Rekruttering

Vi har udgivet en række artikler baseret på vores erfaringer og synspunkter.

Tema

Seneste indlæg

Tight , Loose, Tight : 3 små ord der kan ændre dit syn på ledelse

Tight , Loose, Tight : 3 små ord der kan ændre dit syn på ledelse

Hvad er Tight Loose Tight ledelse?Liz Guthridge skrev (2018) først om Tight Loose Tight i en artikel på Forbes.com How to drive success with three little words. Her introducerede hun til Tight Loose Tight som ledelsesform. Formen kan kort opsummeres i nedenstående...

Pin It on Pinterest