Karriererådgivning

“The biggest mistake that you can make is to believe that you are working for somebody else. Job security is gone. The driving force of a career must come from the individual. Remember: Jobs are owned by the company, you own your career!”

Earl Nightingale

Hvad er karriererådgivning?

Karriererådgivning er professionel hjælp til at afdække individuelle muligheder og til at træffe de rigtige beslutninger på baggrund heraf. At skifte job er en stor beslutning, og det er ofte svært at adskille muligheder, kompetencer og motivationen til et specifikt område eller job.

Hvad får du

  • Du får hjælp til at konkretisere dine personlige og faglige kompetencer – herunder uopdagede ressourcer og potentialer
  • Du får et billede af ”hvem er jeg”, dine færdigheder og værdier. Handler du efter det som er vigtigt og betyder noget for dig?
  • Afdækning af dine personlige succeser
  • Relektion over hidtidge karriereforløb og udarbejdet en strategi for din fremtidige karriere og arbejdsliv
  • Opbygning af din Linkedin profil, så du kan findes af headhuntere, rekrutterings- og HR folk
  • Hvilke typer af virksomheder, stillinger og arbejdsliv, dækker dine behov og ønsker
  • Målretning af dit personlige CV, hjælp til ansøgning samt struktur på din jobsøgning
  • Forberedelse til jobsamtale(r); herunder samtaletræning, ubehagelige spørgsmål og evaluering af fremtoning
  • Du får rådgivning, coaching og mentoring til afklaring, nytænkning og udvikling

Karriererådgivning i københavn

Overvejer du et karriereskift så se Karriererådgivning i københavn. Karriererådgivning i København med afsæt i dine personlige behov for et karriereskift. Karriererådgivning til ledere der ønsker karriereskift.Søger du nyt job, er du uden arbejde, eller i en stilling som ikke lever op til dine forventninger – hjælper vi dig videre i karrieren med vores karriererådgivning i københavn som omhandler karriereskift. Ethvert karriereskift skal overvejes nøje. Hvad er årsagen til at nogle ønsker et karriereskifte? Hvad kan du få ud af et karriereskifte. Tal med vores eksperter fra karriererådgivning københavn.Karriererådgivning give til alle niveauer. Hver person får indviduel karriererådgivning. Karriererådgivning i københavn og Aarhus. Du får karriererådgivning i København eller Aarhus
Karriererådgivning til executive. 

;

Nem opstart

Kom godt igang

7 trin til et succesfuldt karriereskift – Du kan gøre meget selv

Er du interesseret i en ny karriere? Der er flere forskellige årsager til ønsket om at gennemføre...

Hvad er formålet med en jobcoach?

En job coach hjælper med karriereudvikling, professionelle mål og hvilke muligheder du kan...

Uforpligtigende opstartsmøde

Karriererådgivning starter altid med en gratis og uforpligtigende afklarende samtale for at afdække dine forventninger og ønsker til et forløb. Du kan herefter vælge dele af ovennævnte muligheder til/fra som du ønsker, hvilket giver dig mulighed for den helt personlige cocktail, som matcher netop dig og dine behov.

"

Pin It on Pinterest