Upload dit CV i vores database og bliv kandidat til jobs

“The biggest mistake that you can make is to believe that you are working for somebody else. Job security is gone. The driving force of a career must come from the individual. Remember: Jobs are owned by the company, you own your career!”

Earl Nightingale

Til kunden

Vi har opbygget en skandinavisk CV database – et helt unikt værktøj, som kun vi har adgang til. Det giver vore kunder en ekstra dimension i rekruttering af nye medarbejdere og kandidaterne et ekstra forspring til at komme i spil. CV databasen er ikke den eneste informationskilde vi anvender som rekrutteringsfirma når vi løser headhunting eller udvælgelsesopgaver. Vi har adgang til flere offentlige og halvoffentlige databaser og ikke mindst anvender vi vores kendskab til industri og et netværk af informanter til at identificere gode kandidater.

Til kandidaten

I vores rekrutteringsopgaver benytter vi blandt andet vores CV database, der indeholder mange kandidater på forskellige niveauer. Databasen bliver kontinuerligt opdateret, og der tilgår hver dag nye og spændende kandidatemner. Hvis du tænker på at skifte job eller blot ønsker at blive kontaktet af os, når der opstår en jobmulighed, hvortil dit CV kan være attraktivt, øger du din mulighed for at blive kontaktet, såfremt vi allerede har modtaget dit CV. Du bør overveje at lægge dit CV i vores database hvis:

  • Du har helt aktuelle planer om at skifte job.
  • Du står mellem to job.
  • Du overvejer at skifte job på lidt længere sigt, for eksempel som led i en karriereplan.
  • Hvis du ønsker at gøre opmærksom på din identitet med henblik på at blive kontaktet om ledige stillinger.

Når vi har en ledig stilling, der er aktuel i forhold til dig og din profil, bliver du kontaktet. Dine personlige oplysninger bliver naturligvis behandlet i fuld fortrolighed, og dine data bliver aldrig videregivet uden din forudgående accept. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter vi sørger for at slette de registrerede oplysninger af vores registre. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om vores CV  database.

cv database

CV database.

I vores CV database kan du registrere dig. Denne CV database giver dig mulighed for at komme i betragtning til nye jobs.