Servant Leadership – udvikling af stærke autentiske ledere

Retning, hvorfor og hvordan

Som leder skal du vide, hvor du – og din forretning – skal hen. Du skal også vide, hvorfor og hvordan du gør det. Din succes er afgjort af, hvordan du tager beslutninger, forholder dig til de sværeste udfordringer og af, hvordan du mobiliserer og støtter dit team i eksekvering og leverering af resultater. Med Servant Leadership får du en fantastisk værktøjskasse til at sikre de nødvendige resultater. 

Servant Leadership – Lederudvikling 

På hvilke områder skal der skabes bedre resultater og hvad vil det kræve af ledergruppen, som de ikke leverer i dag?

Målet er at skabe en højtydende ledergruppe, der evner at udvikle organisationen og deres teams – og ikke mindst eksekvere og realisere – forudsætninger for at skabe højtpræsterende teams. Det handler dels om den rigtige sammensætning af teamet og dels om at løfte teamets præstation på forretningskritiske områder.

Vi er specialister i at rådgive ledere personligt

Vi hjælper med at løse nogle af lederens mest aktuelle udfordringer og overvejelser. Vi adskiller os fra mange andre rådgivere ved både at sparre på dine udfordringer og mål i forretningen, på din lederstil samt på dine personlige ambitioner og udfordringer.

Bliv inspireret eller lær af vores erfaringer

Vi har samlet en række artikler om leder- og organisationsudvikling.

Hvorfor fejler nogle agile transformationer ?

Vi har har kortlagt hvilke barrierer de fleste organisationer skal imødegå ved en agil...

Agil organisation og virksomhedskultur

Agil organisation - Organisationsstruktur og kultur spiller en vigtig rolle i en succesfuld...

Hvad er Servant Leadership?

Ledelse er ikke hvad det har været – der er behov for Servant Leadership. Denne artikel er en...

Hvis du glemmer “T” i Agilt Team får du aldrig en agil kultur.

Hvordan medarbejdere skal ledes i den agile kultur og organisation. Agile organisationer er...

Hvad er Design Thinking?

Design Thinking er en metode og en iterativ proces. Design Thinking er ikke en eksklusiv rettighed...

Hvad vi gør

På hvilke områder skal der skabes bedre resultater og
hvad vil det kræve af ledergruppen, som de ikke leverer i dag? 

T

Ledervurdering i forhold til Servant Leadership filosofien

Vores ledervurdering tager udgangspunkt i en dyb forståelse af virksomhedens forretningsmæssige og organisatoriske problemstillinger – kombineret med en tilsvarende indsigt i ledergruppens personligheder, kompetencer og indbyrdes dynamikker.

&

Servant Leadership lederudviklingsforløb

Udgangspunktet for udviklingsforløbet er en individuel og gruppe baseret evaluering baseret på anerkendte analyseværktøjer. Vi identificerer udviklingsområderne og faciliterer et forløb over 6-12 måneder, hvor der gennem “Action Learning” arbejdes parallelt med lederudvikling og realisering af mål for den agile transformation.

Action Learning & individuelt baseret udvikling

De bedste udviklingsprogrammer skaber værdi for talentet og virksomheden på samme tid. Vi hjælper med at definere udviklingsprogrammer, hvor reelle forretningsmæssige problemer kombineres med en individuel udviklingsplan.

lederudvikling

Lederudvikling drives af HR. Lederudvikling af autentiske ledere. LEderudvikling med fokus på resultatskabelse.Lederudvikling og skræddersyede lederudviklingsforløb med fokus på resultater. Lederudvikling i København. Lederudvikling i Aarhus

Lederudvikling

Ledelsesudvikling skaber nye ledere. Vi lever skræddersyede lederudviklingsforløb. Ethvert lederudviklingsforløb bør tage udgangspunkt i de aktuelle udfordringer. Action Learning er med succes blevet anvendt i lederudviklingsforløb. Ledelsesudvikling og skræddersyede lederudviklingsforløb