Servant Leadership – udvikling af stærke autentiske ledere

Vi rådgiver, faciliterer, udvikler og forstærker organisationers kompetencer i forhold til de strategiske overvejelser og den nødvendige transformation.

Servant Leadership Lederudvikling

Som leder skal du vide, hvor du – og din forretning – skal hen. Du skal også vide, hvorfor og hvordan du gør det. Din succes er afgjort af, hvordan du tager beslutninger, forholder dig til de sværeste udfordringer og af, hvordan du mobiliserer og støtter dit team i eksekvering og leverering af resultater. Med Servant Leadership får du en fantastisk værktøjskasse til at sikre de nødvendige resultater.

Servant Leadership

Gør det nemt for dine medarbejdere at skabe værdi

Servant Leadership kan inddeles i 10 teamer som anvendes til evaluering af modenhed i organisationen og fastlæggelse af lederens eget ståsted.

At arbejde med implementering af Servant Leadership er ikke kun implementering af et sæt praksisiser hvorpå ledelse udøves. Det er en grundlæggende forandring i ledernes mindset om at agere opfordrende, opnå tillid og agere som en leder, hvis fokus er på: “det skal være nemt for medarbejderene at skabe værdi både på den korte og lange bane.”

Hvad vi gør

På hvilke områder skal der skabes bedre resultater og
hvad vil det kræve af ledergruppen, som de ikke leverer i dag?
T

Ledervurdering i forhold til Servant Leadership filosofien

Vores ledervurdering tager udgangspunkt i en dyb forståelse af virksomhedens forretningsmæssige og organisatoriske problemstillinger – kombineret med en tilsvarende indsigt i ledergruppens personligheder, kompetencer og indbyrdes dynamikker.

&

Servant Leadership lederudviklingsforløb

Udgangspunktet for udviklingsforløbet er en individuel og gruppe baseret evaluering baseret på anerkendte analyseværktøjer. Vi identificerer udviklingsområderne og faciliterer et forløb over 6-12 måneder, hvor der gennem “Action Learning” arbejdes parallelt med lederudvikling og realisering af mål for den agile transformation.

Action Learning & individuelt baseret udvikling

De bedste udviklingsprogrammer skaber værdi for talentet og virksomheden på samme tid. Vi hjælper med at definere udviklingsprogrammer, hvor reelle forretningsmæssige problemer kombineres med en individuel udviklingsplan.

Bliv inspireret eller lær af vores erfaringer med leder- og organisationsudvikling

Searvant leadership lederudvikling

Lederudvikling og servant leadership drives af HR. Lederudvikling af autentiske ledere. LEderudvikling med fokus på resultatskabelse searvant leadership.Lederudvikling og skræddersyede lederudviklingsforløb med fokus på resultater servant leadersip. Lederudvikling i København. Lederudvikling i Aarhus

Lederudvikling

Ledelsesudvikling skaber nye ledere. Vi lever skræddersyede lederudviklingsforløb. Ethvert lederudviklingsforløb bør tage udgangspunkt i de aktuelle udfordringer. Action Learning er med succes blevet anvendt i lederudviklingsforløb. Ledelsesudvikling og skræddersyede lederudviklingsforløb

Search & Rekruttering

Rekruttering
“Nye ledere eller medarbejdere er en mulighed for at udvikle organisationen. Vores udgangspunkt er Jeres forretning og ønsket om at styrke den.”

Services

Mere om os

Rådgivning & Udvikling

Rekruttering

“Vi tror på at organisationer, der fokuserer på at opbygge egne færdigheder inden gennemførelse af forandringer, har signifikant større sandsynlighed for at få succes.”

Blog

Rekruttering

Vi har udgivet en række artikler baseret på vores erfaringer og synspunkter.

Tema

Seneste indlæg

Tight , Loose, Tight : 3 små ord der kan ændre dit syn på ledelse

Tight , Loose, Tight : 3 små ord der kan ændre dit syn på ledelse

Hvad er Tight Loose Tight ledelse?Liz Guthridge skrev (2018) først om Tight Loose Tight i en artikel på Forbes.com How to drive success with three little words. Her introducerede hun til Tight Loose Tight som ledelsesform. Formen kan kort opsummeres i nedenstående...

Om os

Om ADVANZ
“Vores navn ADVANZ er afledt af det engelske udtryk advance [ad-vans] som på dansk kan oversættes til at avancere, accelerere eller forbedre yderligere.”
 

Nysgerrig på mere?

Vores mål

Vi udvikler organisationer gennem rekruttering, rådgivning, træning og forandring.

Vores ambition er at gøre virksomheder og organisationer parate og kompetente til løsning af de fremtidige udfordringer.

 

Pin It on Pinterest