Scrum kursus : Introduktion til Scrum

Kursus

Introduktion til Scrum

Vores Scrum introduktionskursus giver dig mulighed for, at få et indblik i den agile tanke, hvordan scrum fungerer og hvilke gevinster der bør forventes. 

Formål

Dette kursus handler om, hvad Scrum er og  hvordan Scrum kan anvendes i IT organisationer.

Målgruppe / Deltagerprofil

Måske overvejer du at indføre Scrum i din virksomhed som et alternativ til de traditionelle projektmetoder. Med dette kursus får du et indblik i Scrum.  

Deltagelse på kurset kræver ingen forudsætninger, men erfaring indenfor projektarbejde er absolut en fordel.

Varighed

1 dag

Udbytte

Du får en kort og effektiv introduktion til en agil metode og du lærer alle de grundlæggende principper indenfor Scrum, såsom møder, roller og værktøjer. Du får desuden indblik i det agile manifest og finder ud af hvorfor Scrum virker.

Indhold

  • Introduktion til det agile manifest
  • Introduktion til de iterative idéer som Scrum bygger på
  • Indsigt i de grundlæggende roller: Scrum Master, Product Owner og Scrum Teamet
  • Introduktion til værktøjerne i Scrum

Form

Undervisning vil være baseret på præsentation samt enkelte øvelser.

Introduktion til scrum kursus er god forrenting. Introduktion til scrum kursus kan koste millioner. Introduktion til scrum kursus har betydning for rekruttering af nye medarbejdere. Introduktion til scrum kursus er til for medarbejderen. Introduktion til scrum kursus. Introduktion til scrum kursus skla styrke mod sårbarheder. Introduktion til scrum kursus kræver efterfølger planlægning. Introduktion til scrum kursus drives af HR. Introduktion til scrum kursus alle er græn. Introduktion til scrum kursus er omvendt onboarding.Introduktion til scrum kursus gør eksempel. En god Introduktion til en god forretning

Følg os

 

Follow Us

Pin It on Pinterest

Share This