Hvad er formålet med en jobcoach?

HR, Karriere, Talent Management

Jobcoach, Karriererådgivning

En job coach hjælper med karriereudvikling, professionelle mål og hvilke muligheder du kan forfølge på din arbejdsplads. En leder hos din arbejdsgiver, en person fra HR eller en ekstern coach er måske din nuværende jobcoach. I mange tilfælde er det dog medarbejderen selv, der hyrer deres egen coach til at hjælpe dem med at få igangsat udvikling og avancement senere.

Mentor

En god job coach vil ikke bare fortælle dig hvordan du skal udføre en opgaven men job coachen vil også komme ind på hvorfor visse forløb og handlinger er nødvendige samt hvordan du kan drage egen fordel af dem.

En job coach, der agerer som mentor vil hjælpe dig med at identificere professionelle muligheder, give rådgivning og vejledning i håndtering af forskellige professionelle relationer, projekter og arbejdsplaner.

En job coach vil også hjælpe dig med udvikling af planer for hvordan du kan forbedre din præstation indenfor udvalgte områder.

Motivator

For at realisere dine planer og mål er det naturligvis vigtigt at du føler dig motiveret omkring dit arbejde, dine færdigheder og evne til at avancere. En god job coach vil hjælpe dig med at identificere hvad du er god til og hvordan du kan udnytte dine styrker. Naturligvis vil en job coach også beskæftige sig med dine svage sider og hjælpe med udvikling af en plan for forbedring.

Mål-formulering

En job coach vil hjælpe dig med at sætte kursen på din udvikling gennem en række mål Det er mål vedrørende længerevarende karriereønsker og definerer de trin, der er nødvendige for at komme til målet. Jobcoachen vil hjælpe dig med at definere og prioritere indsatsområder samt handlingsplaner. Ved midtvejsmøder vil en jobcoach ofte sikre sig at der bliver evalueret, du fortsat er fokuseret og du er med på dine planer.

Selvsikkerhed

En god job coach vll være I stand til, at gøre dig begejstret sikre at du tror på egen plan og evner til at føre den ud i livet. Undervejs vil der naturligvis være ting som ikke helt går efter plane og her skal du bruge din job coach til at holde dig motiveret. En god job coach vil også hjælpe dig med at korrigere adfærd og væremåder som ikke understøtter dine mål og den person du er.

jobcoach er god forrenting. jobcoach kan koste millioner. jobcoach har betydning for rekruttering af nye medarbejdere. jobcoach er til for medarbejderen. jobcoach. jobcoach skla styrke mod sårbarheder. Jobcoach kræver efterfølger planlægning. Jobcoach skal drives af HR. Jobcoach er græn. Jobcoach er omvendt onboarding.En god afsked er en god forretning

Fordelene ved en flad organisationsstruktur

Fordelene ved en flad organisationsstruktur

Medarbejdere i en flad organisation skal være bemyndiget til at tage beslutninger. Den organisatoriske struktur er et udtryk for de ledelsesmæssige lag og interne organisatoriske referencer i virksomheden. Mange store organisationer har flere lag af ledelse som...

Offboarding af medarbejdere

Offboarding af medarbejdere

Offboarding af medarbejdere er - hvis det gøres rigtigt - en god forretning. Når en medarbejder forlader en virksomhed forsvinder vigtig viden og kompetencer ofte sammen med dem. Det er dyrt for virksomheden og frustrerende for de medarbejdere som skal overtage...

Action learning baseret Talent Management

Action learning baseret Talent Management

Talent Management program baseret på action learning Dyrup ønsker at pleje og udvikle deres talenter gennem udviklingsprogrammet "Unlock your potential". Fundamentet for det definerede Talent Management program er gennemførelsen af et action learning forløb, hvor...

Pin It on Pinterest

Share This