Hvad er formålet med en jobcoach?

Skrevet af ADVANZ

Kontakt os

En jobcoach hjælper med karriereudvikling, professionelle mål og hvilke muligheder du kan forfølge på din arbejdsplads. En leder hos din arbejdsgiver, en person fra HR eller en ekstern coach er måske din nuværende jobcoach. I mange tilfælde er det dog medarbejderen selv, der hyrer deres egen coach til at hjælpe dem med at få igangsat udvikling og avancement senere.

Mentor

En god jobcoach vil ikke bare fortælle dig hvordan du skal udføre en opgaven men job coachen vil også komme ind på hvorfor visse forløb og handlinger er nødvendige samt hvordan du kan drage egen fordel af dem.

En jobcoach, der agerer som mentor vil hjælpe dig med at identificere professionelle muligheder, give rådgivning og vejledning i håndtering af forskellige professionelle relationer, projekter og arbejdsplaner.

En jobcoach vil også hjælpe dig med udvikling af planer for hvordan du kan forbedre din præstation indenfor udvalgte områder.

Motivator

For at realisere dine planer og mål er det naturligvis vigtigt at du føler dig motiveret omkring dit arbejde, dine færdigheder og evne til at avancere. En god jobcoach vil hjælpe dig med at identificere hvad du er god til og hvordan du kan udnytte dine styrker. Naturligvis vil en job coach også beskæftige sig med dine svage sider og hjælpe med udvikling af en plan for forbedring.

Mål-formulering

En jobcoach vil hjælpe dig med at sætte kursen på din udvikling gennem en række mål Det er mål vedrørende længerevarende karriereønsker og definerer de trin, der er nødvendige for at komme til målet. Jobcoachen vil hjælpe dig med at definere og prioritere indsatsområder samt handlingsplaner. Ved midtvejsmøder vil en jobcoach ofte sikre sig at der bliver evalueret, du fortsat er fokuseret og du er med på dine planer.

Selvsikkerhed

En god jobcoach vil være I stand til, at gøre dig begejstret sikre at du tror på egen plan og evner til at føre den ud i livet. Undervejs vil der naturligvis være ting som ikke helt går efter planen og her skal du bruge din jobcoach til at holde dig motiveret. En god jobcoach vil også hjælpe dig med at korrigere adfærd og væremåder som ikke understøtter dine mål og den person du er.

jobcoach er god forrenting. jobcoach kan koste millioner. jobcoach har betydning for rekruttering af nye medarbejdere. jobcoach er til for medarbejderen. jobcoach. jobcoach skla styrke mod sårbarheder. Jobcoach kræver efterfølger planlægning. Jobcoach skal drives af HR. Jobcoach er græn. Jobcoach er omvendt onboarding.En god afsked er en god forretning.

Search & Rekruttering

Rekruttering
"Nye ledere eller medarbejdere er en mulighed for at udvikle organisationen. Vores udgangspunkt er Jeres forretning og ønsket om at styrke den."

Services

Mere om os

Rådgivning & Udvikling

Rekruttering

"Vi tror på at organisationer, der fokuserer på at opbygge egne færdigheder inden gennemførelse af forandringer, har signifikant større sandsynlighed for at få succes."

Blog

Rekruttering

Vi har udgivet en række artikler baseret på vores erfaringer og synspunkter.

Tema

Seneste indlæg

6 dynamikker i højt præsterende lederteams

6 dynamikker i højt præsterende lederteams

Dynamikker og adfærd i ledergruppen   Organisatorisk succes kræver et sammenhængende ledelsesteam. Et sammenhængende ledelsesteam er den stærkeste faktor med indflydelse på adfærden i resten af organisationen. Det omfatter også den enkelte lederes udfyldelse af...

Om os

Om ADVANZ
"Vores navn ADVANZ er afledt af det engelske udtryk advance [ad-vans] som på dansk kan oversættes til at avancere, accelerere eller forbedre yderligere."  

Nysgerrig på mere?

Vores mål

Vi udvikler organisationer gennem rekruttering, rådgivning, træning og forandring.

Vores ambition er at gøre virksomheder og organisationer parate og kompetente til løsning af de fremtidige udfordringer.

 

Pin It on Pinterest