5 ting du bør lægge vægt på ved valg af rekrutteringsfirma

Skrevet af ADVANZ

Kontakt os

Vælg dit rekrutteringsfirma med omhu

De fleste har sikkert prøvet en fejlrekruttering og ligeledes oplevet hvordan det får konsekvenser får den ansatte, nærmeste kollegaer og den øvrige organisation. En god rekruttering kræver at dit rekrutteringsfirma har solide kompetencer indenfor rekruttering.

Der skal lægges vægt på det gode håndværk og det kræver gode konsulenter med gode værktøjer.

1. Hvordan afdækkes både de personlige og faglige kompetencer?

Kandidatens personlige kompetencer er afgørende for succes i jobbet. Størstedelen af alle stillingsprofiler kræver tværgående samarbejde enten i form af form af projekter eller på daglig basis. Den ansatte skal forholde sig til nye og skiftende kolleger, der alle møder op med hver forventninger til samarbejdet – det er her, der stilles krav til både faglighed og personlighed.

Få Jeres partner til at beskrive hvordan de indsamler og beskriver de faglige kompetencer

2. Hvordan afdækkes job-profilen?

En job-profil er andet end stillingsbeskrivelsen med tilhørende faglige og personlige kvalifikationer. Den bør også indeholde en kortlægning af hvilke udfordringer stillingen skal bidrage til at løse, hvem der er de nærmeste samarbejdspartnere og nærmeste leders egen ledelsesstil.

Få Jeres partner til at beskrive hvordan de indsamler og strukturerer den øvrige information.

3. Hvordan finder de kandidaterne?

LinkedIn er et supplement til gennemførelsen af search-opgaverne – ikke den eneste kilde. Få kortlagt hvordan din rekrutteringspartner også arbejder med search uden anvendelse af LinkedIn.

Ethvert rekrutteringsfirma kan blive kvalt i sin egen succes. Det er normal standard at der ved en aftale med et rekrutteringsfirma indgår en klausul om, at de ikke rekrutterer fra din virksomhed i en periode.  At et firma har mange kunder i en industri kan også medføre at de ikke har flere steder i samme branche at hente kandidater.

4. Er de respektable ambassadører for Jeres virksomhed?

En samarbejdspartner på rekrutteringsområdet skal optræde professionelt på vegne af kunden. Områder der bør afdækkes er

  • Er der præsentable lokaler?
  • Hvordan opbevares fortrolige ansøgninger og persondata?
  • Hvordan kvitteres for modtagne ansøgninger?
  • Hvordan gives der afslag?
  • Hvordan kontakter de kandidaterne?
  • Hvad er deres værdier, hvordan efterleves og er der et match mellem Jeres værdier og det udvalgte firma?

5. Er der tilfredse kunder og langvarige kunderelationer?

Tilfredse kunder og langvarige samarbejdsrelationer er en god indikator for, at et rekrutteringsfirma formår at omstille sig og følge med kundens behov samt levere kandidater, der skaber værdi for virksomheden.

Er du interesserert i vores erfaringer, referencer og ekspertise ?

Rekrutteringsfirma


Rekrutteringsfirma i københavn, aarhus , odense og aalborg. Rekrutteringsfirma med erfarne konsulenter. Rekrutteringsfirma med strategisk rekruttering. Rekrutteringsfirma med ledere. Rekrutteringsfirma med executive search. Rekrutteringsfirma med en kompromisløs tilgang. Rekrutteringsfirma med rekruttering af ledere. vores rekrutteringsfirma leverer de bedste talenter

Search & Rekruttering

Rekruttering
“Nye ledere eller medarbejdere er en mulighed for at udvikle organisationen. Vores udgangspunkt er Jeres forretning og ønsket om at styrke den.”

Services

Mere om os

Rådgivning & Udvikling

Rekruttering

“Vi tror på at organisationer, der fokuserer på at opbygge egne færdigheder inden gennemførelse af forandringer, har signifikant større sandsynlighed for at få succes.”

Blog

Rekruttering

Vi har udgivet en række artikler baseret på vores erfaringer og synspunkter.

Tema

Seneste indlæg

Tight , Loose, Tight : 3 små ord der kan ændre dit syn på ledelse

Tight , Loose, Tight : 3 små ord der kan ændre dit syn på ledelse

Hvad er Tight Loose Tight ledelse?Liz Guthridge skrev (2018) først om Tight Loose Tight i en artikel på Forbes.com How to drive success with three little words. Her introducerede hun til Tight Loose Tight som ledelsesform. Formen kan kort opsummeres i nedenstående...

Om os

Om ADVANZ
“Vores navn ADVANZ er afledt af det engelske udtryk advance [ad-vans] som på dansk kan oversættes til at avancere, accelerere eller forbedre yderligere.”
 

Nysgerrig på mere?

Vores mål

Vi udvikler organisationer gennem rekruttering, rådgivning, træning og forandring.

Vores ambition er at gøre virksomheder og organisationer parate og kompetente til løsning af de fremtidige udfordringer.

 

Indled en dialog

Få mere information om hvordan vi kan udvikle dig, dit team eller din organisation.

Nysgerrig på mere?

Læs mere om HR | Rekruttering eller andre emner

Pin It on Pinterest