Key Account Manager til en af de førende spillere indenfor fødevarer

Virksomhedsprofil

Virksomheden er en stor internatonal ‘spiller’ og i top 5 inden for fødevarer på det danske marked. Med en omsætning på over DKK 1 mia. er de markedsledende inden for sit område. Virksomheden har ca. 1000 medarbejdere og holder til i Storkøbenhavn.

Stillingsprofil

STILLINGEN ER BESAT!

Med reference til Salgs-og Marketingdirektøren bliver du ansvarlig for at drive og udvikle relationerne til Dansk Supermarked og derigennem styrke salget af virksomhedens stærke og markedsledende kategori. I et tæt partnerskab med dine kunder arbejder du konstant på at udvikle og eksekvere værdiskabende løsninger og koncepter, der øger indtjeningen i kategorien og hos kunderne. Du arbejder derudover på at nå de ambitiøse mål om fortsat at udvikle positionen i markedet.

Du udarbejder og implementerer kanalstrategier, kundeplaner samt gennemfører årsforhandlingerne med dine kunder inden for din produktportefølje. Ligeledes analyserer du og bearbejder salgstal og andre relevante data for hele tiden at kunne optimere tiltag i kategorien, der sikrer dine mærker en førerposition på det danske marked. Du skal endvidere arbejde med Category- og Space management tiltag i tæt dialog med dine kunder samt med dine øvrige kolleger i salg og marketing.

Du forventes ligeledes at bidrage til den overordnede salgsstrategi.

FMCG-erfaring fra den danske detailhandel

Din erfaring fra en større virksomhed med minimum 3-5 års erfaring med DS eller COOP er vigtigere end uddannelse så længe dine resultater er til stede.

Du er forhandlingsvant, og du er vant til at have fokus på både det langsigtede salg men også på det kortsigtede her-og-nu salg, og du tør derfor tage ansvar og være proaktiv i forhold til kunden.

Du har en god forståelse for forretningsprocesser og du tænker helhedsorienteret i din konstruktive tilgang til løsning af problemer. Ligeledes besidder du en høj dynamik og er forandringsparat.

Udover en god analytisk sans, forventes du at være ambitiøs og have stærke kommunikationsevner og gode sociale kompetencer, der sætter dig i stand til at formidle dit budskab og skabe tætte relationer til dine kunder og samarbejdspartnere.

Du er løsnings- og resultatorienteret, og du lægger vægt på både at skabe resultater – selvstændigt og gennem andre. Samtidig besidder du en høj integritet og du opleves som en troværdig samarbejdspartner.

Bliv en del af en unik kultur

Du tilbydes en unik mulighed for at arbejde med nogle af de stærkeste dagligvare brands på det danske marked. Du bliver en del af et dynamisk team, som kendetegnes ved sin performancekultur og et stærkt socialt fællesskab, der sikrer, at det er sjovt at gå på arbejde.

Stillingen er placeret i Storkøbenhavn.

Er du interesseret?

Ønsker du at fortsætte din karriere i en dynamisk virksomhed med kompetente kollegaer og gode arbejdsforhold – så søg stillingen nu. Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet ADVANZ. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Pihl på 7020 3302. Alle henvendelser behandles fortroligt. Søg stillingen her og vedhæft en motiveret ansøgning samt dit CV. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet i skemaet.

Information

Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på telefon 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Pin It on Pinterest

Share This