Produktions- og logistikchef

Virksomhed

Expanite er en hurtigt voksende iværksætter-virksomhed, som med udgangspunkt i en teknologi udviklet på DTU, er ved at positionere sig som verdens bedste inden for overfladehærdning af rustfrit stål & titan – en niche med stort potentiale. Hovedkontoret ligger i Hillerød og virksomheden har ca. 15 medarbejdere på forskellige lokationer i Europa og USA. Kunderne er mange, og spænder fra mindre industrivirksomheder til nogle af verdens mest kendte virksomheder.

Profil

LUKKET FOR FLERE ANSØGNINGER

Med reference til den administrerende direktør og som en del af den daglige ledelse, bliver du ansvarlig for produktion og logistik for Expanite’s sites i Danmark og Tyskland.

I takt med realiseringen af Expanite’s vækststrategi skal du kontinuerligt tilpasse og udvikle produktions- og logistiksystemer inklusiv organisationen, hvor du får ansvar for et mindre team, som forventes at vokse i de kommende år. Du arbejder struktureret med at omdanne den overordnede forretningsplan til en operationel strategi for produktionen – og du går selv forrest og giver en hånd med, når dette er påkrævet.

Du optimerer produktionen løbende gennem igangsættelse af forbedringsprojekter baseret på f.eks. Lean og 5S. Du vil blive målt på høj leveringssikkerhed og et højt kvalitetsniveau i produkterne – altid med kundeservice for øje. Ligeledes skal du sikre en struktureret og automatiseret produktionsplanlægning samt opbygge et rapporteringssystem i forhold til relevante målepunkter.

Produktionen i Tyskland er nyetableret, og du har lysten til at skabe en world class produktion i Danmark, som skal overføres til det tyske site – og på sigt USA o.a.

Du skal forvente 20-30 rejsedage/ år primært i Europa.

Faglige kvalifikationer:

 • Du har sikkert en uddannelse som P-ingeniør, M-ingeniør, maskinmester eller lignende teknisk uddannelse.
 • Du har enten erfaring med ledelse af en produktionsafdeling eller som drift-/ planlægningschef, hvor du selvstændigt har arbejdet med produktionsplanlægning, Lean og/eller løbende forbedringer.
 • Du er vant til at arbejde målrettet ligesom KPI`er indgår som en naturlig del af din erfaringsbase.
 • Det er en fordel hvis du har kendskab til eller erfaring med montageproduktion.
 • Ud over dansk, taler og skriver du engelsk flydende. Det er en stor fordel, hvis du behersker det tyske sprog eller har lyst til at lære det.

Personlige egenskaber:

 • Du er selvkørende, og du evner samtidig at få inddraget og udviklet organisationen.
 • Du erikke bange for attage føringen, og du handlermedeffektivitet ogbeslutningsevne, når det kræves.
 • Du er overbevisende i din kommunikation og gennem din positive indflydelse har du succes på alle niveauer i virksomheden.
 • Din tilgang er praktisk med hands-on, men på samme tid har du evnen til at se og diskutere strategiske elementer i virksomheden.
 • Du kan håndtere mange bolde i luften, og du har samtidig en naturlig eksekveringsevne med fokus på kvalitet og overholdelse af deadline.
 • Gode analytiske evner kombineret med et godt overblik for kapacitet og opgaveprioritering ligger naturligt til dig.

Bliv en del af en unik kultur

Du tilbydes et unikt job med gode muligheder for udvikling og resultatskabelse – i en forretning, der er i vækst og en mangfoldig arbejdsplads med højt til loftet. Du bliver en del af et dynamisk team, som kendetegnes ved sit engagement, sin performancekultur og et stærkt socialt fællesskab, der sikrer, at det er sjovt at gå på arbejde.

Er du interesseret?

Ønsker du at fortsætte din karriere i en dynamisk virksomhed med kompetente kolleger og gode arbejdsforhold – så søg stillingen nu. Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet ADVANZ. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Pihl på 7020 3302. Alle henvendelser behandles fortroligt. Søg stillingen her og vedhæft dit CV, som en pdf-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet i skemaet.

Ansøg nu

Det er let at søge en stilling hos ADVANZ. Du udfylder blot vores online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

Information

StatusLUKKET
Job lokationHillerød
Opslået01.12.2015
Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Pin It on Pinterest

Share This