Kommunikations- og marketingchef

Virksomhed

Expanite er en hurtigt voksende iværksætter-virksomhed, som med udgangspunkt i en teknologi udviklet på DTU, er ved at positionere sig som verdens bedste inden for overfladehærdning af rustfrit stål & titan – en niche med stort potentiale. Hovedkontoret ligger i Hillerød og virksomheden har ca. 15 medarbejdere på forskellige lokationer i Europa og USA. Kunderne er mange, og spænder fra mindre industrivirksomheder til nogle af verdens mest kendte virksomheder.

Profil

LUKKET FOR FLERE ANSØGNINGER

Med reference til den adm. direktør får du ansvar for at udvikle og eksekvere på alt fra små lav-praktiske marketingopgaver til større strategiske initiativer, der løfter Expanite til et nyt niveau kommunikationsmæssigt.

Stillingen er nyoprettet og du får stor indflydelse på din dagligdag. Du skal selv tage initiativ til at udtænke og implementere nye tiltag indenfor kommunikation, marketing og anden lead generering således at Expanite’s kundetilgang fortsætter med at vokse. Pressemeddelelser, hjemmeside, brochurer, annoncer, newsletters, messer, kundecases, etc. bliver dit ansvar og du kommer til at søge sparring bredt internt og eksternt.

Industrien og teknologien er teknisk tung – som du dog ikke nødvendigvis behøver at forstå i detaljen – men du skal kunne videreformidle klare budskaber under hensyntagen til modtageren.

Endvidere skal du understøtte salgsorganisationen, herunder udarbejde og effektivisere tilbudsgivning og prislister – og forvente at give en hånd med når det ’brænder på’ i en anden del af virksomheden.

Faglige kvalifikationer

  • Du har opnået din erfaring fra en lignende stilling i en mindre / mellemstor virksomhed eller du har måske erfaring fra et bureau.
  • Specifik uddannelse er ikke et krav, men du medbringer en god ’værktøjskasse’ og erfaring indenfor ovennævnte opgaver.
  • Erfaring med at udnytte de digitale medier og gerne erfaring med CRM systemer.
  • Flydende i skrift & tale på engelsk og meget gerne yderligere sprog.

Personlige egenskaber

  • Du er initiativrig, selvstændig og du forstår både at være en igangsætter og afslutter.
  • Du har nemt ved at kommunikere både mundtligt og skriftligt – også selvom temaet er teknisk komplekst.
  • Du har lysten og erfaringen til udvikle og drive en marketingfunktion.
  • Du er handlekraftig, resultatorienteret og har en høj arbejdskapacitet.
  • Du har et godt humør, et positivt livssyn og trives i et uformelt og samarbejdsorienteret miljø.

Bliv en del af en unik kultur

Du tilbydes et unikt job med gode muligheder for udvikling og resultatskabelse – i en forretning, der er i vækst og en mangfoldig arbejdsplads med højt til loftet. Du bliver en del af et dynamisk team, som kendetegnes ved sit engagement, sin performancekultur og et stærkt socialt fællesskab, der sikrer, at det er sjovt at gå på arbejde.

Er du interesseret?

Ønsker du at fortsætte din karriere i en dynamisk virksomhed med kompetente kollegaer og gode arbejdsforhold – så søg stillingen nu. Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet ADVANZ. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Pihl på 7020 3302. Alle henvendelser behandles fortroligt. Søg stillingen her og vedhæft dit CV om en pdf-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet i skemaet.

Ansøg nu

Det er let at søge en stilling hos ADVANZ. Du udfylder blot vores online ansøgningsformular og så har vi de oplysninger, vi skal bruge i første omgang.

Vi garanterer dig naturligvis fuld fortrolighed i hele ansøgningsprocessen. Fortroligheden er fuldt gældende, uanset om du er ansat hos en af vores kunder eller ikke. Vi forfordeler ingen.

Information

StatusLUKKET
Job lokationHillerød
Opslået01.12.2015

 

Spørgsmål ?

Kontakt Rikke Pihl på +45 7020 3302

Rekrutteringsforløb

1. trin

I første trin vurderer vi kandidaternes baggrund. De kandidater, der matcher jobprofilen bedst, inviteres til samtale. Som kandidat introduceres du til job og virksomhed, og vi spørger uddybende ind til din baggrund.

2. trin

I andet trin møder de bedst matchende kandidater vores kunde, herunder typisk den kommende leder til stillingen. På mødet går vi yderligere i dybden med stilling, virksomhed og din baggrund.

3. trin

I tredje trin inviteres de bedst matchende kandidater til testinterview. Som kandidat udfylder du før mødet 2 typer test, dels en færdighedstest og dels en personlighedstest – begge dele online. Vi går tæt på dine personlige egenskaber i forhold til jobbet og henter efterfølgende – med din tilladelse – referencer hos tidligere arbejdspladser

4. trin

Vi indstiller i fjerde trin de bedst egnede kandidater, som inviteres til et afsluttende møde med vores kunde. Du vil som kandidat møde din kommende leder igen og måske en lidt bredere personkreds i virksomheden, inden der tages endelig beslutning om ansættelse.

Pin It on Pinterest

Share This