Anvendelse af SCRUM til Sharepoint projekter

feb 22, 2016 | Agil Projektledelse, Cases

SCRUM til Sharepoint.

DTU implementerede i 2015/2016 nye værktøjer til procesanalyse og kravspecifikation samt SCRUM til SharePoint og CRM-teamet. ADVANZ bistod DTU under forandringsprocessen.

Formålet med at ændre DTU’s processer var, at sikre at DTU blev bedre til at udvikle den rigtige systemløsning første gang samt at udnytte SharePoint/CRM-udvikleressourcer mere effektivt.

Tilpasning af undervisningsmaterialet til DTU’s kultur og metoder

 

ADVANZ stod ikke alene for uddannelsen af medarbejderne men bistod også med sparring og coaching af de enkelte medarbejdere da de tog de nye værktøjer i brug. Under forløbet optimerede ADVANZ løbende undervisningsmaterialet samt undervisningsmetode efter DTU’s tilbagemeldinger. Medarbejderne fik dermed værktøjer som var tilpasset DTU’s kultur og arbejdsmetoder, og som med succes kunne anvendes i det daglige arbejde fra første dag.

Resultaterne viste sig hurtigt

Projektlederne fik værktøjer til at kortlægge analysearbejdet, så procesanalyse og kravspecifikationsarbejdet hang sammen på en langt bedre måde end tidligere. Projektlederne og udviklerne fik et fælles sprog og metode som skabte kvalitet og effektivitet i udviklingsarbejdet. Og endelig fik ledelsen et langt bedre styringsredskab der gav et overblik over såvel analysearbejdet som udviklingsarbejdet.

“Medarbejderne fik værktøjer som var tilpasset DTU’s kultur og arbejdsmetoder, og som med succes kunne anvendes i det daglige arbejde fra første dag”

Charlotte Emmeluth

Gruppeleder

Hvad vi gør

Vi arbejder både med opstarts implementeringer af agile metoder (SCRUM/KANBAN) samt udvikling af eksisterende agile teams til næste niveau. Vores tilgang af karakteriseret ved at være en kombination af en kompetenceudvikling, coaching samt anvendelse af praktiske værktøjer til håndtering af de menneskelige aspekter til forandringen.

Læs mere

Andre cases


scrum til sharepoint.

Scrum til sharepoint giver gode resultater. Scrum til sharepoint medfører øget fleksibilitet.

Pin It on Pinterest

Share This